Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombaleves magyarosan recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25dkg csiperkegomba
1 kicsi vöröshagyma
4dkg zsir

2ek. liszr
pirospaprika
fél csokor petrezselyem
1dl tejföl
1 tojásból csipetke

Elkészítés:
A gombát tisztitsd meg, szeleteld fel. A zsiradékon fonnyaszd meg a nagyon apróra vágott hagymát, add hozzá a gombát, csipetnyi sót, és időnként meg-megkeverve saját levében párold addig, mig zsirjára sül. Szórd meg liszttel, piritsd világosra. A tűzről lehúzva hintsd meg pirospaprikával, és öntsd fel 1l vizzel. Addig főzd, mig a gomba megpuhul. Szaggass bele egy tojásból csipetkét, s ha elkészült, a tejfölt,és az apróra vágott petrezselymet is add hozzá. Azon melegében kináld.


A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizses gombaleves » Gombaleves Laci kedvére » Gombaleves fogyókúrázóknak » Erdei gombaleves
» Kecsege magyarosan » Gombaleves Juca módra » Aperol koktél magyarosan » Gombaleves egyszerűen
» Spagetti magyarosan » Mackó úr gombalevese » Gombaleves Tamás módra » Tárkonyos gombaleves
» Sűrű tejfölös gombaleves » Különleges gombaleves » Gombaleves májgaluskával » Friss gombaleves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.