Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombaleves magyarosan recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
25dkg csiperkegomba
1 kicsi vöröshagyma
4dkg zsir

2ek. liszr
pirospaprika
fél csokor petrezselyem
1dl tejföl
1 tojásból csipetke

Elkészítés:
A gombát tisztitsd meg, szeleteld fel. A zsiradékon fonnyaszd meg a nagyon apróra vágott hagymát, add hozzá a gombát, csipetnyi sót, és időnként meg-megkeverve saját levében párold addig, mig zsirjára sül. Szórd meg liszttel, piritsd világosra. A tűzről lehúzva hintsd meg pirospaprikával, és öntsd fel 1l vizzel. Addig főzd, mig a gomba megpuhul. Szaggass bele egy tojásból csipetkét, s ha elkészült, a tejfölt,és az apróra vágott petrezselymet is add hozzá. Azon melegében kináld.


A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós gombaleves » Tejszínes gombaleves » Tárkonyos gombaleves » Gombaleves á lá Milli
» Fokhagymás gombaleves » Spagetti magyarosan » Háromhagymás gombaleves » Friss gombaleves
» Mackó úr gombalevese » Gombaleves » Aperol koktél magyarosan » Göcseji gombaleves
» Gombaleves Tamás módra » Gombaleves fogyókúrázóknak » Gombalevesem » Cukkini magyarosan/2 főre


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.