Tutireceptek.hu fejléc

Gombaleves á lá Milli recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
egy fej hagyma
pár csepp olívaolaj
ételízesítő
petrezselyemzöld
laskagomba
répa
zöldség
zöldborsó, brokkoli, egyéb zöldségféle ízlés szerint
húsleveskocka
főzőtejszín

Elkészítés:
A hagymát vágd apróra, és pár csepp olíván, apróra szelt zöldségzölddel, csipetnyi ételízesítővel párold. Közben kockázd fel a répát, a zöldséget, és a gombát, keverd a hagymához, tégy rá fedőt. Válassz kedved szerinti egyéb zöldfélét is nyugodtan: zöldborsót, brokkolit, karfiolrózsákat, és keverd hozzá. Mirelit is lehet bármely összetevő.Hagyd párolódni úgy fél órát. Engedd fel vízzel, adj hozzá két húsleveskockát, és főzd 10 percig. Adj hozzá óvatosan két deci főzőtejszínt. Kanalazd jóízűen.
Ha marad, borítsd a turmixgépbe, készüljön belőle krémleves, azt kínáld levesgyönggyel. Mindenhogyan isteni étek:) Jóétvágyat.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: mikebubu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös gombaleves » Gombaleves rizzsel » Erdei gombaleves » Zöldborsós gombaleves
» Tárkonyos gombaleves » Göcseji gombaleves » Friss gombaleves » Gombaleves májgaluskával
» Különleges gombaleves » Tejfölös-kapros gombaleves » Gombaleves Tamás módra » Gombaleves egyszerűen
» Gombalevesem » Millionaire » Háromhagymás gombaleves » Gombaleves fogyókúrázóknak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.