Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombaleves á lá Milli recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
egy fej hagyma
pár csepp olívaolaj
ételízesítő
petrezselyemzöld
laskagomba
répa
zöldség
zöldborsó, brokkoli, egyéb zöldségféle ízlés szerint
húsleveskocka
főzőtejszín

Elkészítés:
A hagymát vágd apróra, és pár csepp olíván, apróra szelt zöldségzölddel, csipetnyi ételízesítővel párold. Közben kockázd fel a répát, a zöldséget, és a gombát, keverd a hagymához, tégy rá fedőt. Válassz kedved szerinti egyéb zöldfélét is nyugodtan: zöldborsót, brokkolit, karfiolrózsákat, és keverd hozzá. Mirelit is lehet bármely összetevő.Hagyd párolódni úgy fél órát. Engedd fel vízzel, adj hozzá két húsleveskockát, és főzd 10 percig. Adj hozzá óvatosan két deci főzőtejszínt. Kanalazd jóízűen.
Ha marad, borítsd a turmixgépbe, készüljön belőle krémleves, azt kínáld levesgyönggyel. Mindenhogyan isteni étek:) Jóétvágyat.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: mikebubu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sűrű tejfölös gombaleves » Tejszínes gombaleves » Háromhagymás gombaleves » Göcseji gombaleves
» Mackó úr gombalevese » Friss gombaleves » Gombaleves magyarosan » Gombaleves
» Gombaleves Laci kedvére » Gombaleves cérnametélttel » Tartalmas gombaleves » Gombaleves Tamás módra
» Tejfölös gombaleves » Gombaleves rizzsel » Tejfölös-kapros gombaleves » Gombaleves Juca módra


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.