Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kukoricás karaj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg csont nélküli rövidkaraj
2 fej vöröshagyma
fűszerpaprika
olaj
víz

ételízesítő
fél doboz konzerv kukorica
fél pohár tejföl

Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre dinsztelem, majd meghintem kevés pirospaprikával. Kevés vizet öntök alá, hogy ne égjen le. Felforralom, és beleteszem a kockákra vágott húst. Annyi vizet öntök alá, amennyi szaftot szeretnék, és ízlés szerint ízesítem. Lefedve párolom, majd hozzáadom a kukoricát.

Összeforralom az ételt, és ha már a hús omlós puha, akkor tálalásra kész is! A tetejét kevés tejföllel is bolondíthatom!


A receptet beküldte: Lolita63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldséges karajtekercs » Gyulai töltött karaj » Gombás karaj » Kukoricás rákleves
» Baconos karaj » Göngyölt karaj » Kukoricás rizs » Karajszeletek ananásszal
» Citromos karaj » Töltött karaj, másképpen » Kukoricás zöldségfánk » Fokhagymás karaj
» Kukoricas tonhal salata » Kukoricás-sajtos muffin » Karajcsíkok fügés raguval » Olasz sertéskaraj


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.