Tutireceptek.hu fejléc

Kukoricás karaj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg csont nélküli rövidkaraj
2 fej vöröshagyma
fűszerpaprika
olaj
víz

ételízesítő
fél doboz konzerv kukorica
fél pohár tejföl

Elkészítés:
Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre dinsztelem, majd meghintem kevés pirospaprikával. Kevés vizet öntök alá, hogy ne égjen le. Felforralom, és beleteszem a kockákra vágott húst. Annyi vizet öntök alá, amennyi szaftot szeretnék, és ízlés szerint ízesítem. Lefedve párolom, majd hozzáadom a kukoricát.

Összeforralom az ételt, és ha már a hús omlós puha, akkor tálalásra kész is! A tetejét kevés tejföllel is bolondíthatom!


A receptet beküldte: Lolita63


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizses, kukoricás csirke » Gombás kukoricás ragu » Kukoricás rizi-bizi » Dunántúli vörösboros karaj
» Szeletben sült karaj » Sajtos rakott karaj » Sajtos sertéskaraj Update1 » Zöldborsós karajszeletek
» Gombás rakott karaj » Karaj bundában » Töltött karaj liza módra » Hagymás-őszibarackos karaj
» Virsli kukoricás bundában » Almás kukoricasaláta » Karaj sütve » Kukoricás tortilla


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.