Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás-őszibarackos karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 evőkanál mangalicazsír
6 szelet sertéskaraj
1 db közepes kápia paprika
2 db őszibarack
1 fej hagyma

bors
pirospaprika
5 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A sütőt előmelegítem 200 fokra. Egy közepes (25x35 cm-es) tepsit kikenek mangalicazsírral. Beleteszem - egymás mellé - a megmosott, és kissé kiklopfolt hússzeleteket. Sózom, borsozom, meghintem pirospaprikával. A vékonyra csíkozott kápia paprikát a húsokra halmozom, erre jön a karikákra vágott hagyma, a cikkekre vágott őszibarack (héjastól), és legvégül a reszelt sajt.
2 dl vízzel felöntöm a tepsit, alufóliával lefedem, és irány az előmelegített sütő. 30 percig sül, majd leveszem róla a fóliát, és további 30 percig sütöm.
Amíg a hús elkészült, petrezselymes krumplit főztem köretnek.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertéskaraj hagymaszósszal » Oldalra rakott karaj » Gombával töltött karaj » Szabolcsi karaj
» Karaj bundában » Birsalmás sertéskaraj » Egyben sült mustáros karaj » Makói karaj
» Sajtos karaj » Sertéskaraj Erdészné módra » Sertéskaraj pásztor módra » Karaj mustármártásban
» Dunántúli vörösboros karaj » Ananászos karajtekercs » Mustáros-tejfölös karaj » Sertéskaraj töltve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.