Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás-őszibarackos karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 evőkanál mangalicazsír
6 szelet sertéskaraj
1 db közepes kápia paprika
2 db őszibarack
1 fej hagyma

bors
pirospaprika
5 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A sütőt előmelegítem 200 fokra. Egy közepes (25x35 cm-es) tepsit kikenek mangalicazsírral. Beleteszem - egymás mellé - a megmosott, és kissé kiklopfolt hússzeleteket. Sózom, borsozom, meghintem pirospaprikával. A vékonyra csíkozott kápia paprikát a húsokra halmozom, erre jön a karikákra vágott hagyma, a cikkekre vágott őszibarack (héjastól), és legvégül a reszelt sajt.
2 dl vízzel felöntöm a tepsit, alufóliával lefedem, és irány az előmelegített sütő. 30 percig sül, majd leveszem róla a fóliát, és további 30 percig sütöm.
Amíg a hús elkészült, petrezselymes krumplit főztem köretnek.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Borsóval töltött karaj » Fokhagymás karaj » Sajtos, sült karaj » Gombás-májas rakott karaj
» Dunántúli vörösboros karaj » Citromos karaj » Sajtos-gombás karaj » Szabolcsi karaj
» Rakott karaj » Kukoricás rántott karaj » Karaj bundában » Gombával töltött karaj
» Sertéskaraj parasztosan » Oldalra rakott karaj » Karaj sonkaraguval » Almás karaj


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.