| Sertéskaraj hagymaszósszal receptHúsételek Hozzávalók: 4 szelet sertéskaraj 1,5 dl fehérbor 2,5 dl húsleveslé kockából 15 dkg v.hagyma majoranna, só, bors, olaj Elkészítés: A karajszeleteket sózd, borsozd, szórj rá majorannát. Serpenyőben kevés olajon pirítsd meg a hússzeleteket. Vedd ki a húst a serpenyőből, a karikára szelt hagymát pirítsd meg az olajon, öntsd hozzá a húslét és a fehérbort. Forrald jól össze, majd tedd bele a hússzeleteket és párold puhára. Köretként amit szeretsz, én majorannás, petrezselymes rizst főzök hozzá. Tanácsok: Miellőtt a hagymát pirítod érdemes az olajat áttenni egy nagyobb edénybe, a húslé meg a bor mennyisége már egy kicsit sok a serpenyőhöz. Vagy az én serpenyőm kicsi :-) A receptet beküldte: kszisz Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |