Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Márványsajtos csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemell filé
tojás,
liszt,
zsemlemorzsa,
10-15 dkg bacon szeletelt szalonna,
15-20 dkg márványsajt,
1-2 nagy doboz tejföl,

Elkészítés:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk és a szokott módon bepanírozzuk. Egy jénai tálat, vagy lapos tepsit kibélelünk a bacon szalonnával, egymás mellé rátesszük a bepanírozott csirkemell szeleteket. Rámorzsoljuk a márványsajtot és ráöntjük a tejfölt, hogy befedje a húst. Óvatosan sózzuk, mert a szalonna és a sajt is sós.Sütöben
készre sütjük.

Tanácsok:
Ha megsült szeletelhetjük. Rizzsel, burgonyával, salátával tálaljuk.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: Gyöngyös


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tavaszi párolt csirkemell » Párizsi csirkemellből » Rántotta csirkemellel » Csirkemelles palacsinta
» Kakukkfüves csirkemell » Csirkemell gombamártással » Gombás- sajtos csirkemell » Csirkemell sajttal
» Baconszalonnás csirkemell » Mustáros tepsis csirkemell » Hagymás csirkemell » Ananászos csirkemell 2.
» Fűszervajas csirkemell » Magyaróvári csirkemell » Sajtpaplanos csirkemell » Paplanos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.