Tutireceptek.hu fejléc

Márványsajtos csirkemell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemell filé
tojás,
liszt,
zsemlemorzsa,
10-15 dkg bacon szeletelt szalonna,
15-20 dkg márványsajt,
1-2 nagy doboz tejföl,

Elkészítés:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk és a szokott módon bepanírozzuk. Egy jénai tálat, vagy lapos tepsit kibélelünk a bacon szalonnával, egymás mellé rátesszük a bepanírozott csirkemell szeleteket. Rámorzsoljuk a márványsajtot és ráöntjük a tejfölt, hogy befedje a húst. Óvatosan sózzuk, mert a szalonna és a sajt is sós.Sütöben
készre sütjük.

Tanácsok:
Ha megsült szeletelhetjük. Rizzsel, burgonyával, salátával tálaljuk.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: Gyöngyös


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemelles húspogácsa » Csirkemellből pörkölt » Kapros-túrós csirkemell » Tokaji csirkemell
» Hamis vadas csirkemell » Legegyszerűbb csirkemell » Avokádós csirkemell » Baconos-sajtos csirkemell
» Parmezános csirkemell 1. » Főtt csirkemell fűszeresen » Brokkolis csirkemell 1. » Csirkemellfilé sonkában
» Csirkemell saláta » Csirkemelles rántotta » Gombás csirkemellfilé » Édes-savanyú csirkemell


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.