Tutireceptek.hu fejléc

Gombás felfújt recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:

# 20 dkg vékony tészta
# 30-40 dkg gomba (konzerv is lehet)
# 15-20 dkg sajt
# 5 tojás
# kevés margarin
# tetszés szerinti fűszerek
# olaj
# 1 nagy hagyma

Elkészítés:
A hagymát apróra vágjuk, megfonnyasztjuk az olajon, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, és jól megfűszerezzük, majd zsírjára főzzük. A tésztát sós vízben kifőzzük. A sajtot lereszeljük, felvrejük a tojások fehérjét, és beletesszük a sárgákat. Ezután egy nagyobb tálban összekeverjük a gombát, tésztát, sajtot és a felvert tojást. Kikent tűzálló tálba tesszük, sajtot hintünk a tetejére, és forró sütőben 35-40 percig sütjük.

Tanácsok:
Megjegyzés:
Vendégvárónak is nagyon finom, el lehet készíteni előre a hozzávalókat, és a vendég érkezése előtt kisütni. Hidegen és melegen is nagyon finom.


A receptet beküldte: rohangya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás párizsi » Svéd gombasaláta 2 » Gombás natúrszelet » Gombás töltött káposzta
» Rakott kel gombás rizzsel » Rakott gombás saláta » Zsemle felfújt » Tejszínes-gombás penne
» Gombaszószos szelet » Tejfölös gombás csirkecomb » Mangold felfújt » Burgonyafelfújt gazdagon
» Gombás vagdalt másképp » Krumplifelfújt brokkolival » Gombás táskák » Gombás mártás húsokhoz


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.