Tutireceptek.hu fejléc

Gombás sonkás metélt recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
200g tömlős sajt
10 dkg főtt sonka
20 dkg gomba
30 dkg száraz szélesmetélt tészta
2 evőkanál tej
1 nagyobb darab margarin vagy vaj
1 gerezd fokhagyma
frissen őrölt feketebors
friss vágott petrezselyem

Elkészítés:
Főzzük ki a tésztát .
Serpenyőben melegítsük meg a margarint, nyomjuk bele a fokhagymát, adjuk hozzá a szeletekre vágott gombát, pirítsuk míg meg nem puhul a gomba.
Adjuk hozzá a felvagdalt sonkát, a tejet és a tömlős sajtot. Melegítsük amíg a sajt jól fel nem olvad, a tej fel nem melegszik.
Frissen őrölt feketeborssal fűszerezzük, kevéske frissen vágott zöld petrezselyemmel megszórjuk.
A tésztával összekeverve azonnal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás sonkasaláta » Sonkás - sajtos tekercs » Bakonyi metélt » Gombás sertésszelet
» Betakart diós metélt » Gombás-csirkés batyu » Tejszínes gombás spagetti » Sajtos-sonkás pogácsa
» Citromos sonkás tészta » gombás fasírt » Sonkás-sajtos guba » Sonkás papucs
» Gombasaláta másképp » Sonkás töltött tojás » Gombás fasírtpogácsa » Gombás vadkacsaragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.