Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás sonkás metélt recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
200g tömlős sajt
10 dkg főtt sonka
20 dkg gomba
30 dkg száraz szélesmetélt tészta
2 evőkanál tej
1 nagyobb darab margarin vagy vaj
1 gerezd fokhagyma
frissen őrölt feketebors
friss vágott petrezselyem

Elkészítés:
Főzzük ki a tésztát .
Serpenyőben melegítsük meg a margarint, nyomjuk bele a fokhagymát, adjuk hozzá a szeletekre vágott gombát, pirítsuk míg meg nem puhul a gomba.
Adjuk hozzá a felvagdalt sonkát, a tejet és a tömlős sajtot. Melegítsük amíg a sajt jól fel nem olvad, a tej fel nem melegszik.
Frissen őrölt feketeborssal fűszerezzük, kevéske frissen vágott zöld petrezselyemmel megszórjuk.
A tésztával összekeverve azonnal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás tokány » Sütőtökös-gombás fasírt » Sonkás sajttekercs » Gombás libacomb
» Kínai citromos gombás pipi » Gombás, sonkás omlett » Sajtos sonkás bugonya » Szőlős-gombás saláta
» Zöldséges-sonkás őzgerinc » Gombás padlizsán » Almás sült metélt » Sajtos-sonkás őzgerinc
» Sonkás bundás kenyér » Gombás csirkemáj almával » Gombás-Husos Fasirt » Gombás-cukkinis rizottó


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.