Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Svéd gombasaláta II. recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg gomba,
1 dl olaj,
5 dkg hagyma,
citrom,
2 g paprika
őrölt bors,
babérlevél,
kakukkfű,
1 dkg paprikakrém,
5 dkg paradicsompüré,
só.

Elkészítés:
Az olajban megpiritom a hagymát, hozzáadom a felszeletelt gombát és megpárolom.
Megszórom paprikával, elkeverem, paradicsompürével, paprikakrémmel, citromlével, babérlevéllel, sóval, őrölt borssal és kakukkfűvel fűszerezem és tovább párolom.
Ha túl sűrű lenne, vízzel higítom.
A babérlevelet és a kakukkfűszárakat kiveszem. Salátaleveleken citromkarikával és keménytojáskarikákkal körítem.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: sziszibabuka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Különleges gombasaláta » Juhtúrós gombasaláta » Gombasaláta » Spárga és gombasaláta
» Házias Svéd Gombasaláta » Vegyes erdei gombasaláta » Gombasaláta 1. » Hamburgi gombasaláta
» Svéd gombasaláta 2 » Majonézes gombasaláta. » Lengyel gombasaláta » Kefires gombasaláta
» Gombasaláta majonézzel » Paradicsomos Gombasaláta » Svéd gombasaláta » Vegyes gombasaláta télire


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.