Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Patiszonos halfasírt recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
* 30dkg lebőrözött,ledarált halhús
* 30dkg zsenge lereszelt patiszon
* 2db tojás
* zsemlemorzsa
* só,bors,olaj

Elkészítés:
A ledarált halhúst összekeverjük a lereszelt,kinyomkodott patiszonnal,a tojásokkal,két marék zsemlemorzsával és sóval borssal.Az alaposan összedolgozott masszából gombócokat formálunk,zsemlemorzsába megforgatjuk őket,Majd forró olajban kisütjük.

Tanácsok:
Párolt zöldséggekkel kínáljuk.


A receptet beküldte: pingumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halfasírt golyócskák » Tonhalfasírt » Currys halfasírt » Bergeni halfasírt
» Patiszonos szárnyasragu » Tepsis halfasírt » Rakott patisszon » Karfiolpuffi
» Töltött paprika hús nélkül » Körözött görög módra » Sajtfasírt » Répatócsni magvakkal
» Zöldséges köles II. » Búzakolbász » Az én zabpelyhes fasírtom » Májkrémmel töltött krumpli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.