Tutireceptek.hu fejléc

Patiszonos halfasírt recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
* 30dkg lebőrözött,ledarált halhús
* 30dkg zsenge lereszelt patiszon
* 2db tojás
* zsemlemorzsa
* só,bors,olaj

Elkészítés:
A ledarált halhúst összekeverjük a lereszelt,kinyomkodott patiszonnal,a tojásokkal,két marék zsemlemorzsával és sóval borssal.Az alaposan összedolgozott masszából gombócokat formálunk,zsemlemorzsába megforgatjuk őket,Majd forró olajban kisütjük.

Tanácsok:
Párolt zöldséggekkel kínáljuk.


A receptet beküldte: pingumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Patiszonos szárnyasragu » Tepsis halfasírt » Currys halfasírt » Bergeni halfasírt
» Halfasírt golyócskák » Tonhalfasírt » Csípős sajtfasírt » Krumplifasírt
» Krumplibaba » Gombás pogácsa » Cukkini röszti » Sajtos golyócskák
» Gombával töltött burgonya » Töltött paprika hús nélkül » Finom zöldségfasírt » Sajttal sütött burgonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.