Tutireceptek.hu fejléc

Patiszonos halfasírt recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
* 30dkg lebőrözött,ledarált halhús
* 30dkg zsenge lereszelt patiszon
* 2db tojás
* zsemlemorzsa
* só,bors,olaj

Elkészítés:
A ledarált halhúst összekeverjük a lereszelt,kinyomkodott patiszonnal,a tojásokkal,két marék zsemlemorzsával és sóval borssal.Az alaposan összedolgozott masszából gombócokat formálunk,zsemlemorzsába megforgatjuk őket,Majd forró olajban kisütjük.

Tanácsok:
Párolt zöldséggekkel kínáljuk.


A receptet beküldte: pingumaci


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis halfasírt » Currys halfasírt » Tonhalfasírt » Bergeni halfasírt
» Patiszonos szárnyasragu » Halfasírt golyócskák » Gombapuffancs » Szudáni padlizsánkrém
» Gombapörkölt » Őzlábgomba szójában » Padlizsános tészta » Tofu molnárné módra
» Túróval rakott zöldbab » Körözött máskép » Mángold-nyél morzsával » Zoldseges tavaszi tekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.