Tutireceptek.hu fejléc

Gombás vagdalt másképp recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg darált hús
2 zsemle
20 dkg gomba
2 db tojás,
szódavíz,
1 sárgarépa,
1 evőkanál reszelt vöröshagyma,
2 evőkanál olaj,
só,
őrölt bors,
1 kávéskanál mustár,
1 kávéskanál piros arany.

Elkészítés:
A zsemléket szódavízben megáztatjuk, a húshoz hozzáadjuk a reszelt sárgarépát, majd a tojásokat, a reszelt hagymát, meg az ízesítőket.
A zsemléket a szódavízből kiemeljük, de nem nyomkodjuk, összegyúrjuk.
Az egyik kanál olajjal kikenünk egy püspökkenyér formát, a húst belerakjuk, belenyomkodjuk a gombákat, a tetejét a másik kanál olajjal megkenjük és forró sütőben 40 percig sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rizottó (Nők lapja) » Gombás-sajtos krumplitál » Gombás csirke egyszerűen » Gombás máj
» Rókagombás cukkini » Gombás-zöldborsós spagetti » Gombás tortahusi » Gombás, tükörtojásos tarja
» Gombás-tejfölös hús » Cukkinins vagdalt » Libamell vagdalt » Zöldséges tészta másképp
» Frankfurti leves másképp » Gombás-kolbászos tészta » Gombás szűzérmék » Gombás melegszendvics


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.