Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombás-vörösboros gulyás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg marhalábszár,
30 dkg hagyma,
30 dkg csiperkegomba,
25 dkg aprószemű paradicsom,
4 dl vörösbor,
1 gerezd fokhagyma,
1 babérlevél,
1 kis cseresznyepaprika,
só,
bors,
olaj

Elkészítés:
Megforrósított olajon megpirítjuk a kockára vágott marhahúst. Hozzáadjuk a kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát, majd üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a kierezett chilit, a babért és a felszeletelt csiperkegombát. Sóval, borssal ízesítjük, felöntjük a vörösborral és 1 órát pároljuk. Hozzáadjuk a paradicsomot és további 30 percig főzzük. Főtt burgonyával kínáljuk.


A receptet beküldte: Reiki


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szegedi csirkegulyás » Hamisgulyás... » Cságógulyás 1946-ból » Csordagulyás csülökkel
» Pacal gulyás » Szarvasgulyás » Light lencsegulyás » Vörösboros csülökgulyás
» Zöldbabgulyás » Aratógulyás » Gulyásleves bográcsban » Gulyásleves másképpen
» Gulyás gombócleves » Székelygulyás » Gulyásleves » Ízletes gulyásleves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.