Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Palóc gulyás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg birkalapocka
20 dkg zöldbab
20 dkg burgonya
5 dkg füstöltszalonna
4 dkg zsir
4 dkg liszt
2 dl tejfől
1 vöröshagyma
1 kk füszerpaprika
só bors

Elkészítés:
A szalonnát kockára vágjuk és a hagymát finomra megpiritjuk, az apróra darabolt húst rádobjuk sózzuk, borsozzuk és rövid lével felengedjük, félpuhára főzzük, majd a zölbabot és a kockára vágott burgonyát is hozzá adjuk, ha készre megfőtt. A zsirból és lisztből rántást készitünk fokhagymával,majd tejfőlt is belekeverjük, és jól felforraljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamis gulyás leves » Palóc lány levese » Székelygulyás » Palóc-tál
» Babgulyás bográcsban » Aratógulyás » Gulyáskrémes-túrós pogácsa » Palóc tojáshalom
» Patiszongulyás » Gombagulyás » Hamis gulyásleves » Cságógulyás 1946-ból
» Galyasági fűszeres gulyás » Szegedi csirkegulyás » Gulyásleves Mariann módra » Libagulyás


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.