Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csángó gulyás egyszerűen recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1,5 kg marhalábszár
30 dkg vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
2 ek pirospaprika
3 kk köménymag
1 kg gomba
1 kg savanyú káposzta
5 dl száraz fehér bor
5 dl tejföl
só, bors, tárkony

Elkészítés:
Alapnak marhapörköltet készítünk.
Mikor a hús már majdnem puha, adjuk hozzá a felszeletelt gombát és a savanyú káposztát.
Főzzük tovább 30-40 percig, majd adjuk hozzá a bort és ízlés szerint a tárkonyt.
Összerottyantjuk és melegen tejföllel, puha kenyérrel kínáljuk.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Paella - egyszerűen » Gulyás gombócleves » Diós csirkemell egyszerűen » Puncsos süti egyszerűen
» Krinolin gulyás » Csülökhús egyszerűen » Csöröge fánk egyszerűen » Gulyásleves másképpen
» Gulyásleves (pörköltből) » Pergős Rizs /egyszerűen/ » Túrógombóc egyszerűen » Gofri recept egyszerűen
» Kókuszgolyó egyszerűen » Túrós pogi egyszerűen » Babgulyás cipóban tálalva » Sajtkrémleves egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.