Tutireceptek.hu fejléc

Csángó gulyás egyszerűen recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1,5 kg marhalábszár
30 dkg vöröshagyma
4-5 gerezd fokhagyma
2 ek pirospaprika
3 kk köménymag
1 kg gomba
1 kg savanyú káposzta
5 dl száraz fehér bor
5 dl tejföl
só, bors, tárkony

Elkészítés:
Alapnak marhapörköltet készítünk.
Mikor a hús már majdnem puha, adjuk hozzá a felszeletelt gombát és a savanyú káposztát.
Főzzük tovább 30-40 percig, majd adjuk hozzá a bort és ízlés szerint a tárkonyt.
Összerottyantjuk és melegen tejföllel, puha kenyérrel kínáljuk.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyergyói gulyásleves » Csülökhús egyszerűen » Sajtgolyó egyszerűen » Brokkoli saláta egyszerűen
» Körömpörkölt egyszerűen » Cibere leves egyszerüen » Gombagulyás » Gulyásleves
» Sertésragu egyszerűen » Csángógulyás » Tenkesgulyás » Csülkös gulyás bográcsban
» Túrós pogácsa egyszerűen » Gofri egyszerűen » Babgulyás bográcsban » Zöldbabgulyás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.