Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Patiszongulyás recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
2 kisebb patiszon,
3 zöldpaprika,
2 vöröshagyma
4 paradicsom,
40 g olaj,
20 g simaliszt,
ecet, só, cukor.

Elkészítés:
A patiszont megtisztítjuk, a magházat kivájjuk és kis kockákra daraboljuk. A paprikát csíkokra vágjuk,a paradicsomot cikkekre. A felaprított hagymát megdinszteljük az olajon, majd ezt követően hozzáadjuk a zöldségeket és megdinszteljük. Mikor a zöldség puha besűrítjük a liszttel, felöntjük vízzel és még főzzük.A végén ecettel, cukorral és sóval ízesítjük.


A receptet beküldte: Limmortalite


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Uborkamártás » Túrós paprikafagyi » Karalábés csirke » Paradicsomos tök csirkemellel
» Csicsókás sült tök » Túróval töltött paradicsom » Lecsó szójával » Padlizsán olasz módra
» Gombaropogós vagy krokett » Olasz pirított zöldségek » Szezámmagos rántott cukkini » Hagymás krumpli
» Karfiol sajttal » Zöldségmártás » Patiszon pörkölt » Töltött padlizsán


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.