Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombásalagút recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
70 dkg sertés comb
50 dkg gomba
2-3 fej vöröshagyma
70 dkg krumpli
1 dl tej
8 dkg vaj
só bors
grill-füszer
olaj

Elkészítés:
A húst szeletekre vágjuk,kissé kiklopfoljuk, jól bepácoljuk,és másnap elősütjük serpenyőben.

A gombát ledaráljuk,a hagymát apróra vágva megdinszteljük, és a gombát rátesszük, sózzuk borsozzuk, (addig pároljuk mig a leve elpárolódik.)

A hús szeleteket szorosan kizsirozott tepsibe rakjuk, a gombapépet rásimitjuk.

Közben a krumplit puhára főzzük, és pürét készitünk belőle vajjal és tejjel. De ne legyen túl híg. Villával csíkokat húzunk, és lassú tüznél 45-50 percig szép pirosra sütjük.

Ha langyosra hült kockára vágjuk, és savanyusággal
tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirke Orly módon » Szilvás-mazsolás hús » Friss kolbász bajor módra » Babedli (4 személyre)
» Azték csirkefalatok » Serpenyős hideg csülök » Marhahúsfelfújt » Göngyölt hús
» Libateperős pástétom » Aszaltszilvás marhapecsenye » Burgonyás sajtos fasírt » Mustáros tepsis csirkemell
» Hagymás szelet » Savanyú sertésszeletek » Lecsós szelet a'la pemete » Tejfölös hús


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.