Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Virsli (tavaszi) pörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
személyenként 1 pár virsli,
1 db hagyma,
olaj,
só,
bors,
pirospaprika,
majoranna,
kukorica,
borsó,
(a kukorica és a borsó lehet konzerv is)

Elkészítés:
A virsliket fel karikázzuk, és félre tesszük
A hagymát felaprítjuk, és az olajon megpároljuk, amíg szép üveges lesz. Pirosparikát teszünk rá, felöntjük kevés vízzel, és addig pároljuk, míg sűrűre vissza forr és a hagyma omlóssá válik.
Bele tesszük a felkarikázott virslit, fűszerezzük, és egyszer felforraljuk. Ha kész beletesszük a kukoricát és a zöldborsót, és készre főzzük.
Rizzsel tálaljuk.

Tanácsok:
Ízlés szerint tehetünk bele főtt tojást is.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: marcica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Babos pörkölt » Virsli batyuban » Virslis rántott pulylamell » Zoldseges tavaszi tekercs
» Lecsó pörköltszafttal » Savanyú máj pörköltágyon » Májpörkölt » Sajtos virsli(vacsira).
» Zöldbabpörkölt » Galyasági vegyes pörkölt » Fokhagymás marhapörkölt » Zöldborsó pörkölt 2
» Virslis kiflik (Update 1) » Rozmaringos fehér pörkölt » Virslis zöldbabsaláta » Virslis csiga pizzakrémmel


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.