Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Virsli (tavaszi) pörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
személyenként 1 pár virsli,
1 db hagyma,
olaj,
só,
bors,
pirospaprika,
majoranna,
kukorica,
borsó,
(a kukorica és a borsó lehet konzerv is)

Elkészítés:
A virsliket fel karikázzuk, és félre tesszük
A hagymát felaprítjuk, és az olajon megpároljuk, amíg szép üveges lesz. Pirosparikát teszünk rá, felöntjük kevés vízzel, és addig pároljuk, míg sűrűre vissza forr és a hagyma omlóssá válik.
Bele tesszük a felkarikázott virslit, fűszerezzük, és egyszer felforraljuk. Ha kész beletesszük a kukoricát és a zöldborsót, és készre főzzük.
Rizzsel tálaljuk.

Tanácsok:
Ízlés szerint tehetünk bele főtt tojást is.

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: marcica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tavaszi raguleves » Virslivel rakott zöldbab » Virslis lencsesaláta » Tavaszi inyencségek
» Rizssaláta virslivel » Tavaszi karalábé saláta. » Virsli csoda » Tavaszi párolt csirkemell
» Virslis csiha biga » Lecsós,virslis tarhonya » Virsli roston, burgonyával » Kukoricás virslisaláta
» Sajtos, baconos virsli » Virslileves » Csülökpörkölt bográcsban » Baconba göngyölt virsli


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.