Tutireceptek.hu fejléc

Lengyel gombasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg gomba
2 fej vöröshagyma
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint szurokfű
3-4 szem tört szegfűbors
2 kiskanál ecet
2 evőkanál olaj

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk és kisebb cikkekre vágjuk. A hagymát megpucoljuk, felkarikázzuk. Kevés ecettel vizet forralunk, ebben megfőzzük a a gombát a hagymával együtt. Ha megfőtt, leszűrjük, tálba tesszük. Ízlés szerint ízesítjük sóval, őrölt borssal, tört szegfűborssal, és szurokfűvel, majd meglocsoljuk egy kiskanál ecettel és két evőkanál olajjal. Hűtőbe tesszük, hidegen tálaljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lengyeles kelkáposzta » Lengyel hideg céklaleves » Kefires gombasaláta » Lengyel sajtleves
» Juhtúrós gombasaláta » Gombasaláta 1. » Pontyderék lengyelesen » Majonézes gombasaláta.
» Gombasaláta » Svéd gombasaláta II. » Házias Svéd Gombasaláta » Lengyel palacsinta
» Gombasaláta majonézzel » Vegyes erdei gombasaláta » Svéd gombasaláta » Hamburgi gombasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.