Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Svéd gombasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
30 dkg gomba (konzerv, ebben az esetben jobb mint a friss)
5 dkg vöröshagyma
6 dkg olaj
4 dkg paradicsompüré
1 dl fehérbor
1 db babérlevél
1 reszelt citrom héja kevés citromlé
1 kis csokor petrezselyem

Elkészítés:
A gombát leszeljük. A hagymát finomra kockázzuk, az olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a gombát és a paradicsompürét. A fűszerekkel ízesítjük, és lassú főzés mellett lassan hozzáadjuk a bort. Ha nem elég pikáns, citromlevet adhatunk hozzá. A végén finomra vágott petrezselyemmel összeforraljuk. Jó étvágyat!

Tanácsok:
Mindenféle húsokhoz, zöldségekhez fenséges, de magában fogyasztva is isteni!!!

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: Shephard


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spárga és gombasaláta » Gombasaláta másképp » Svéd gombasaláta II. » Majonézes gombasaláta.
» Svéd gombasaláta 2 » Vegyes gombasaláta télire » Hamburgi gombasaláta » Kefires gombasaláta
» Vegyes erdei gombasaláta » Paradicsomos Gombasaláta » Gombasaláta majonézzel » Gombasaláta
» Juhtúrós gombasaláta » Különleges gombasaláta » Házias Svéd Gombasaláta » Lengyel gombasaláta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.