Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gombaszósz recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
szójaszósz
csiperkegomba (frissen elkészítve a legjobb, így mindig annyit készíts, amennyit megeszel)
olaj
főzőtejszin

Elkészítés:
Serpenyőben, 1 evőkanálnyi olajat felhevítűnk
Beleszórjuk az apróra vágott vöröshagymát
Üvegesre pároljuk
Hozzáadjuk a felszeletelt csiperkegombát
Megpároljuk, majd 2 evőkanál szójaszószt öntünk bele, összeforgatjuk,
ezután 1 dl főzőtejszínt öntünk hozzá, ezzel is összepároljuk, a végén pedig ízlés szerint sózzuk.

Tanácsok:
aki szereti, tehet bele chilliport, is
frissen elkészítve a legjobb
a gomba leve, a szóójaszósz, és a tejszín remekül harmonizál egymással.

Elkészítési idő: 5 perc

A receptet beküldte: füge175


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes gombaszószom » Gombaszószos szelet » Tejszínes gombaszósz » Ricsaleves
» Palacsintatallérok túróval » Zöldségleves zabgaluskával » Legényfogó leves 1 » Újhagymakrémleves
» Aszalt szilvás sonkaleves » Calico leves » Tejszínes raguleves » Sütõtök leves
» Meggyleves X. » Lestyános húsgombóc » Avokádós-diós-tonhal snack » Kedvenc zöldséges leves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.