Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gorgonzolás-padlizsános gnocchi recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
50 dkg gnocchi
1 kisebb padlizsán
5-10 dkg gorgonzola
2-3 dl tejszín
bors

olívaolaj

Elkészítés:
A padlizsánt kicsi kockákra vágom. Serpenyőbe olívaolajat öntök, beleteszem a padlizsánt, kicsit megpirítom, de nem sokáig, mert akkor teljesen elfő. Felöntöm tejszínnel, belemorzsolom/vágom a gorgonzolát. Addig főzöm, amíg a gorgonzola felolvad, teszek bele egy pici borsot is, ha szükséges, sót is.

Közben megfőzöm a gnocchit, leszűröm, és az elkészült szószba forgatom, rögtön lehet tálalni.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gnocchi » Póréhagymás gnocchi » Cukkinis-tejszínes gnocchi » Spenótos gnocchi
» Sonkás gnocchi » Szalonnás gnocchi » Zsályás gnocchi » Sajtos Gnocchi
» Gnocchi brokkolis raguval » Gombával rakott kel » .Zöldborsós gombapörkölt » Cukkinis lepény
» Az én házi sajtom » Kacsazsír Rámából » Sajttal sütött burgonya » Rakott patisszon


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.