Tutireceptek.hu fejléc

Gorgonzolás-padlizsános gnocchi recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
50 dkg gnocchi
1 kisebb padlizsán
5-10 dkg gorgonzola
2-3 dl tejszín
bors

olívaolaj

Elkészítés:
A padlizsánt kicsi kockákra vágom. Serpenyőbe olívaolajat öntök, beleteszem a padlizsánt, kicsit megpirítom, de nem sokáig, mert akkor teljesen elfő. Felöntöm tejszínnel, belemorzsolom/vágom a gorgonzolát. Addig főzöm, amíg a gorgonzola felolvad, teszek bele egy pici borsot is, ha szükséges, sót is.

Közben megfőzöm a gnocchit, leszűröm, és az elkészült szószba forgatom, rögtön lehet tálalni.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Póréhagymás gnocchi » Gnocchi » Gnocchi brokkolis raguval » Cukkinis-tejszínes gnocchi
» Spenótos gnocchi » Sajtos Gnocchi » Zsályás gnocchi » Szalonnás gnocchi
» Sonkás gnocchi » Szudáni padlizsánkrém » Pácolt camembert » Hasselback burgonya *
» Avokádókrémes pirítós » Diós túrógombóc » Sütős káposzta » Krumplis gombafasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.