Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gyűszűfánk recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1-2 tojás
liszt
zsír v. olaj a sütéshez

Elkészítés:
Rendes, de kissé puhább levesbe való tésztát gyúrunk,és nyújtsuk el nagyon szép vékonyra.Utána rögtön hajtsuk össze két rétegbe és egy gyűszűvel szaggassuk ki pici fánkocskáknak, bő, forró zsírban süssük ki szép halványpirosra. A habszedő kanállal megforgatjuk és azzal is szedjük ki, s így adjuk a levesbe vagy leves mellé. A zsírban fel kell, hogy fúvódjon szép gömbölyűre.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgarépás muffin » Hideg krémleves » Spenótgombóc » Erőleves percek alatt
» Babos orjaleves » Zöldséges korhelyleves » Ököruszájleves » Körte kivi turmix
» Thukpa /Tibeti tésztás leves/ » Galyasági korhelyleves » Gazpaccio » Lencseleves
» Őszibarack krémleves » Ribizlileves » Sült retek » Paleo gulyásleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.