Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lebbencsleves. recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg krumpli
5 dkg füstölt szalonna
1 fej vöröshagyma
1 zöldpaprika
1 kisebb paradicsom
(télen 1 evőkanál lecsó)
10 dkg lebbencstészta

őrölt bors
őrölt paprika

Elkészítés:
A füstölt szalonnát apróra vágjuk, kevergetve kisütjük a zsírját, megpirítjuk rajta a tésztát és a hagymát is megdinszteljük.
Megszórjuk pirospaprikával, egy liter vízzel felengedjük.
Sóval, borssal ízesítjük, és hozzáadjuk a zöldpaprikát, paradicsomot és a kis kockákra vágott krumplit.
Addig főzzük, míg a krumpli megpuhul.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Katalán zöldségleves » Gombagombóc » Római leves » Gombás aprólékleves
» Rókagomba-krémleves » Vörösboros szőlőleves » Misoshirú /Japán/ » Tárkonyos tüdőleves
» Sajtkrémleves cipóban » Zöldségleves sajtgombóccal » Eperkrémleves mentával » Bableves füstölt oldalassal
» Diétás saláta leves » Ayurvédikus csodaleves » Savanyú lencseleves » Fokhagymaleves paradicsommal


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.