Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csípős savanyú leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
10dkg szárított gomba, 1-1 szál póréhagyma és sárgarépa, 1szál zeller szár, 5dkg üvegtészta vagy sima cérnametélt. 1l húsleves vagy kockaleves, 3 evőkanál szójaszósz, 1-1 teáskanál gyömbérpor és keményítőliszt, feketebors, ecet, cukor, reszelt citromhéj, chilipaprika.

Elkészítés:
Gombát vízbe áztatni, felszeletelni. póréhagymát, zellert, s.répát vékonyra aprítani. a keményítőt 2 evőkanál vízben simára keverem. a húslevest a szójaszósszal összeöntöm, belerakom a zöldségeket és az összetört tésztát. felforralom. ezután beízesítem /szájíz szerint:-)/ a fűszerekkel és 5 percig főzöm. végül beleöntöm a keményítőt és kevergetés mellett ismét felforralom!


A receptet beküldte: LoLiNa

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Erdélyi tárkonyleves » Spárgakrém leves » Görög fetás leves » Áfonyakrémleves
» Gerslileves » Tárkonyos zöldbableves » Piritott dara leves » Kukorica krémleves
» Sárgarépa leveske » Sutus leves csülökkel » Paradicsomos krumplileves » Pontyleves lebbenccsel
» Német sörleves » Zöldborsós gombaleves » Tejfölös krumplileves » Milánói pacalleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.