Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Csípős savanyú leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
10dkg szárított gomba, 1-1 szál póréhagyma és sárgarépa, 1szál zeller szár, 5dkg üvegtészta vagy sima cérnametélt. 1l húsleves vagy kockaleves, 3 evőkanál szójaszósz, 1-1 teáskanál gyömbérpor és keményítőliszt, feketebors, ecet, cukor, reszelt citromhéj, chilipaprika.

Elkészítés:
Gombát vízbe áztatni, felszeletelni. póréhagymát, zellert, s.répát vékonyra aprítani. a keményítőt 2 evőkanál vízben simára keverem. a húslevest a szójaszósszal összeöntöm, belerakom a zöldségeket és az összetört tésztát. felforralom. ezután beízesítem /szájíz szerint:-)/ a fűszerekkel és 5 percig főzöm. végül beleöntöm a keményítőt és kevergetés mellett ismét felforralom!


A receptet beküldte: LoLiNa

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos bableves » Sárgarépás burgonyaleves » Zellerleves sajtfelfújttal » Chilis sütőtökkrémleves
» Hajdina leves » Füstölt sajtos leves » Csípős burgonyasaláta » Pikáns halgombócleves
» Tejszínes hagymaleves 2. » Májgombóc (levesbetét) » Tárkonyos leves » Köleses zöldségleves
» Savanyukáposztás tarja » Mandulás tejleves » Kokojsza ( áfonya) leves » Tejfölös gombaleves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.