Tutireceptek.hu fejléc

Hagyma leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
> 3 fej vöröshagyma
> 1 l húsleveslé (kockából)
> 2 tojássárgája
> liszt
> vaj
> szerecsendió (őrölt)
> bors
> só

Elkészítés:
A vajon a karikára szeletelt hagymát
megfonnyasszuk. Kevés lisztel megszórjuk 2-3
percig pirítjuk. Hozzáöntjük a húslét sózzuk,
borsozzuk, szerecsendiót teszünk rá. 15-20 perc
főzés után a fele hagymát kiszedjük átpaszírozzuk.
A péphez keverjük a tojássárgáját majd vissza
tesszük a levesbe.

Tanácsok:
Szerintem finom az egész család szereti.
A hozzávalókat lehet növelni én pl. 12 hagymából
szoktam csinálni.


A receptet beküldte: andi699


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizsleves húsgombóccal » Csülkös káposztaleves » Zöldséges fehérbab leves » Fahéjas meggyleves
» Zöldséges karfiolleves » Hagymás paradicsomsaláta » Falusi paszulyleves » Erdélyi malacaprólékleves
» Hagymás csicsókasaláta » Sárgaborsóleves » Bugaci húsgombóc leves » Hagymaleves (diétásan)
» Zöldhagymás karalábéleves » Halloween-napi tökleves » A legfinomabb bableves » Tárkonyos pulykaragu-leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.