Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás máj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
70 dkg borjúmáj,
2 nagy fej hagyma,
3-4 gerezd fokhagyma,
fél csokor zöldpetrezselyem,
1 babérlevél,
1 ek paprika,
2 ek olivaolaj,
fél kk só.

Elkészítés:
A májat lehártyázom, kis darabokra vágom és elkeverem a zúzott fokhagymával. Apróra vágom a hagymát és a petrezselymet is, és a babérlevéllel együtt olajon mérsékelt tűzön párolom. Mikor a hagyma megpuhult, megsózom a májat és a paprikával együtt a lábasba dobom és erős tűzön öt perc alatt megpárolom.

Tanácsok:
Burgonyával tálalom.


A receptet beküldte: leti80


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás kukoricapuffancs » Medvehagymás-sajtos kifli » Kacsamell hagymasalátával » Hagymás sajtöntet tésztára
» Hagymásrostélyos máshogy » Hagymás burgonya » Hagymás rostélyos » Fokhagymás máj
» Hagymás aprópecsenye » Hagymás hús kínai módra » Gombás-hagymás lepény » Hagymás csülök
» Fokhagymás ecetes szilva » Fetás-mogyoróhagymás rétes » Hagymás camembert krém » Fokhagymás amúr


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.