Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás máj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
70 dkg borjúmáj,
2 nagy fej hagyma,
3-4 gerezd fokhagyma,
fél csokor zöldpetrezselyem,
1 babérlevél,
1 ek paprika,
2 ek olivaolaj,
fél kk só.

Elkészítés:
A májat lehártyázom, kis darabokra vágom és elkeverem a zúzott fokhagymával. Apróra vágom a hagymát és a petrezselymet is, és a babérlevéllel együtt olajon mérsékelt tűzön párolom. Mikor a hagyma megpuhult, megsózom a májat és a paprikával együtt a lábasba dobom és erős tűzön öt perc alatt megpárolom.

Tanácsok:
Burgonyával tálalom.


A receptet beküldte: leti80


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás-gombás karfiol » Brokkoli fokhagymás vajban » Lilahagymasaláta » Lilahagymás pogácsa
» Hagymás-borsos tokány » Kacsamell hagymasalátával » Lilahagymás sajtkrém » Hagymás-krumplis lepény
» Hagymás bab » Tökmagos-hagymás pogi » "Hagymás pizza" » Hagymás pecsenye
» Sonkás-medvehagymás tészta » Hagymás szelet » Hagymás nokedli » Hagymás töltött tojás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.