Tutireceptek.hu fejléc

Újhagymás lepény recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
200 g újhagyma,
3 db tojás,
150 g tejföl,
1 bögre liszt,
150 g főtt csirke mell,
70 g keményebb sajt,
1,5 kiskanál sütőpor,
egy csipetnyi szódabikarbóna,
0,5 kiskanál só.

Elkészítés:
Vágjuk apró darabokra az újhagymát és a főtt csirkemellet, a sajtot reszeljük le. A tojást verjük fel, kézi robotgéppel és adjuk hozzá a sót, a tejfölt, a lisztet, a sütőport és a szódabikarbónát, keverjük össze majd tegyük bele az apróra vágott újhagymát és a csirkemellet. Kenjünk ki egy tepsit vajjal és tegyük bele az előkészített pitét. Előmelegített sütőben 180 fokon addig süssük, ameddig kezd megpirulni, majd vegyük ki a sütőből és szórjuk rá a pitére a reszelt sajtot. Tegyük vissza sülni addig ameddig a sajt megpirul a tetején.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Leveles hagymás lepény » Cukkini lepény » Karfiollepénykék » Túrós lepény
» Tejfölös-szilvás lepény » Újhagymás melegszendvics » Hagymás lepény » Zöldséges lepény 2.
» Habos túróslepény » Gombás cukkini lepény » Almás meggyes túrós lepény » Túrós lepényke
» Rákóczi túrós lepény » Parajlepény » Bácskai almáslepény » Kanonoklepény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.