Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Újhagymás lepény recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
200 g újhagyma,
3 db tojás,
150 g tejföl,
1 bögre liszt,
150 g főtt csirke mell,
70 g keményebb sajt,
1,5 kiskanál sütőpor,
egy csipetnyi szódabikarbóna,
0,5 kiskanál só.

Elkészítés:
Vágjuk apró darabokra az újhagymát és a főtt csirkemellet, a sajtot reszeljük le. A tojást verjük fel, kézi robotgéppel és adjuk hozzá a sót, a tejfölt, a lisztet, a sütőport és a szódabikarbónát, keverjük össze majd tegyük bele az apróra vágott újhagymát és a csirkemellet. Kenjünk ki egy tepsit vajjal és tegyük bele az előkészített pitét. Előmelegített sütőben 180 fokon addig süssük, ameddig kezd megpirulni, majd vegyük ki a sütőből és szórjuk rá a pitére a reszelt sajtot. Tegyük vissza sülni addig ameddig a sajt megpirul a tetején.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kukorica lepény » Lenmagos tojáslepény » Török lepény » Almás lepény - Jagodától
» Brokkolis lepénykék » Krémsajtlepény kékszőlővel » Burgonyás túrós lepény » Virslis lepény
» Tejfölös gyümölcslepény » Újhagymás tonhal pogácsa » Cukkinis lepény » Túrós-barackos lepény
» Szedres lepény (20 db) » Sajtos lepénykék » Burgonyás lepény » Burgonyás cukkínis lepény


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.