Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás sült pióca recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4-5 kövér élő tyúk
15 pióca
10dkg zsír
1 nagy fej vöröshagyma


Elkészítés:
A 4-5 kövér tyúkot megkopasztjuk a mellén,és a szárnya alatt.A lecsupaszított bőrre rakjuk az éhes piócákat.hagyjuk addig szívják magukat vérrel,amig teljesen kigömbölyödnek,és maguktól leválnak.(A tyúkok nem tudják kicsipkedni,mert a csőrük közül a piócák kihengerednek)
A piócákat forró hagymás zsíron megsütjük,sós fött krumplit,vagy kását adunk hozzá köretnek.

Tanácsok:
Ezt a receptet csak az érdekesség kedvéért írtam le,soha nem hallottam róla..eddig:))
Kipróbálni sem fogom,ez biztos:))

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Aszpázia


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás csirke rízsben » Fetás-lilahagymás lepény » Fokhagymás sült krumpli » Póréhagymás virslisaláta
» Hagymás-mazsolás rizs » Hagymás szelet » Újhagymás tonhal pogácsa » Hagymás máj sütőben sütve
» Fokhagymás halfilé » Fokhagymás újburgonya » Gyöngyhagymás tészta » Medvehagymás krém
» Fokhagymás-diós lapcsánka » Fokhagymás sajtleves » Fokhagymás csirkecomb » Hagymás kacsamáj


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.