Tutireceptek.hu fejléc

Újhagymás tonhal pogácsa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
30 dkg tonhalkonzerv
20 dkg finomliszt
1 dl viz
1cs.ujhagyma
1 cs.petrezselyem
So,bors

Elkészítés:
A halat lecsopogtetjuk, bele so, bors, aprora vagott hagyma es petrezselyem, puresitjuk turmixgepben.hozza keverjuk a lisztet es a vizet ,majd jol zarhato edenyben betesszuk a hutobe,kb.1 orara.
Vizes kezzel golyokat formalunk es forro olajban mindket oldalukat aranybarnara sutjuk.
Hidegen es melegen is klassz, plusz kcal szegenyebb,ha sutoben sutjuk meg 220 fokon 15-15 perc oldalankent es elotte zsemlemorzsiba hempergetve.

Tanácsok:
(Egy óra hűtési idő)

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Omlós tepertős pogácsa » Tonhalas tészta » Ötperces pogácsa » Tonhalkrémes zabpalacsinta
» Újhagymás spárgaleves » Gyors krumplis pogácsa » Zödséges-tonhalas omlett » Éjszakai hűtős pogácsa
» Tonhalkrémes szendvics » Babos-tonhalas tészta » Libatepertős pogácsa » Tonhalsaláta
» Telfölös pogácsa » Avokados-tonhalas tortilla » Káposztás pogácsa1 » Vica sajtos pogácsája


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.