Tutireceptek.hu fejléc

Újhagymás tonhal pogácsa recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
30 dkg tonhalkonzerv
20 dkg finomliszt
1 dl viz
1cs.ujhagyma
1 cs.petrezselyem
So,bors

Elkészítés:
A halat lecsopogtetjuk, bele so, bors, aprora vagott hagyma es petrezselyem, puresitjuk turmixgepben.hozza keverjuk a lisztet es a vizet ,majd jol zarhato edenyben betesszuk a hutobe,kb.1 orara.
Vizes kezzel golyokat formalunk es forro olajban mindket oldalukat aranybarnara sutjuk.
Hidegen es melegen is klassz, plusz kcal szegenyebb,ha sutoben sutjuk meg 220 fokon 15-15 perc oldalankent es elotte zsemlemorzsiba hempergetve.

Tanácsok:
(Egy óra hűtési idő)

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hűtőben kelt pogácsa » Juhtúrós pogácsa II. » Újhagymás szendvicskrém » Omlós tepertős pogácsa
» Szalonnás rakott pogácsa » Kocós pogácsa » Gyors sajtos pogácsa » Karácsonyi sajtos pogácsa
» Paprikás pogácsa » Apró pogácsa » Töpörtyűs pogácsa 3 » Tonhalas szendvicskrém
» Vica sajtos pogácsája » A legjobb krumplis pogácsa » Krumplipogácsa » Poharas krumplis pogácsa


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.