Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás rostélyos recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg rostélyos csottal együtt,12 dkg zsír,1 k.liszt,bors,só,3 nagy fej hagyma.

Elkészítés:
A húst gyengén kiverjük,sózzuk,borsozzuk.A hagymát vékony karikára vágjuk,meghintjük liszttel,és jól összekeverjük vele,majd a megforrósított zsírban,nagy lángon világosbarnára pirítjuk.A hagymát leszűrjük és melegen tartjuk.Ugyanabba a zsírban a rostélyosokat is (mindkét oldalát) pirosra sütjük,tálra tesszük,rászórjuk a pirított hagymát,meglocsoljuk a fennmaradó zsírral,és sült burgonyával,savanyúsággal tálaljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: PIROS35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Foghagymás rántott krumpli » Hagymás mustáros tarja » Hagymás-őszibarackos karaj » Alföldi rostélyos
» Fokhagymás karaj II. » Újhagymás melegszendvics » fokhagymás sült karaj » Bajor töltött rostélyos
» Medvehagymás avokádó krém » Sertéskaraj hagymaszósszal » Medvehagymás túrógombóc » Fokhagymás vadlibamell
» Hagymás pite » Lilahagymás sajtkrém » Fokhagymás újburgonya » Erdélyi hagymás csülök


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.