Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás rostélyos recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg rostélyos csottal együtt,12 dkg zsír,1 k.liszt,bors,só,3 nagy fej hagyma.

Elkészítés:
A húst gyengén kiverjük,sózzuk,borsozzuk.A hagymát vékony karikára vágjuk,meghintjük liszttel,és jól összekeverjük vele,majd a megforrósított zsírban,nagy lángon világosbarnára pirítjuk.A hagymát leszűrjük és melegen tartjuk.Ugyanabba a zsírban a rostélyosokat is (mindkét oldalát) pirosra sütjük,tálra tesszük,rászórjuk a pirított hagymát,meglocsoljuk a fennmaradó zsírral,és sült burgonyával,savanyúsággal tálaljuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: PIROS35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás omlett gombával » Hagymás pecsenye » Fokhagymás libacomb » Hagymás saláta
» Hagymás babsaláta » Hagymás párizsisaláta » Hagymás sajtos galuska » Hagymás-juhtúrós spagetti
» Diós-hagymás céklasaláta » Hagymás tofurántotta » Hagymás- gombás csirkemell » Hagymáshús kicsit másként
» Gomba hagymásan eltéve » Hagymás-túrós csirkemell » Hagymás vajkrém » Hagymás diós karfiolrizs


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.