Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hal lecsósan recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg tengeri halfilé
1 kg krumpli
3 paradicsom
3 tv paprika
2 fej hagyma
1 l étolaj
10 dkg margarin
kapor
ételízesítő


Elkészítés:
A tengeri halat alufóliába rakjuk. Rátesszük a margarint és egy evőkanál szárított kaprot. Jól becsomagoljuk, hogy ne kapjon levegőt és sütőben 10 perc alatt megpároljuk 180 fokon. A krumplit karikára vágva kisütjük olajban. Csinálunk lecsót a hagymából paprikából és a paradicsomból.

Tanácsok:
Úgy tálaljuk, hogy a tányérra teszünk a sültkrumpliból, rá egy szedő kanál lecsót és mellé 2 szelet halat.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Kiss Ildikó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsán-cukkíni lecsósan » Csirkemáj lecsósan » Tengeri frittata » Hal finom bundában
» Mustáros kéregben sült hal » Ponty variáció » Grillezett lazacfilé » Tejszines zöldséges haltál
» Halszoljánka serpenyőben » Borzas (bundás) hal » Brokkolis halszteletek » Currys halfasírt
» Ponty szolnokiasan » Tárkonyos harcsa » Süllő betyárosan » Vörösboros pontyfilé


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.