Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fokhagymás rák recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
80 dkg pici mirelit rák
annyi fokhagyma gerezd ahányan leszünk
annyiszor 3 evőkanál olaj ahányan leszünk

Elkészítés:
Előmelegítem a sütőt 200 C fokra.
Közben egy serpenyőbe beleteszem az olajat és a gerezd fokhagymákat. Felforrósítom az olajat és hozzáadom a rákokat (nem kell előtte felmelegíteni, mehet bele fagyottan). Kb 5-6 perc alatt megsülnek. Ezután hőálló edénybe átteszem őket és kb 15 percre még bekerülnek a sütőbe.

Tanácsok:
Nekem köretnek a rizs illik hozzá, de igazából bármivel lehet enni.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Chill


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás diós pogácsa » Fokhagymás karaj II. » Fokhagymás hústekercs » Fokhagymás-gombás karfiol
» Fokhagymás vadlibamell » Fokhagymás sertésszelet » Sonkás-fokhagymás tészta » Fokhagymás Graham kenyér
» Fokhagymás sertésmáj 2 » Fokhagymaszósz » Fokhagymás csirkecomb » Almás - fokhagymás karaj
» Fokhagymás-paprikás omlett » Fokhagymás pizzakenyér » Fokhagymás camembert-leves » Fokhagymás pogácsa


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.