Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Attila hala recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
halfilé (pl.tengeri halfilét )
újhagyma
méz
citrom
1 evőkanál olivaolaj
chili
fokhagyma
1-2 dl fehér bor

bors
étkezési keményítő

Elkészítés:
A halat sóval borssal finoman megszóróm. Egy nagyobb serpenyőben olivaolajon elősütöm pár percig.Mellé teszem a felaprított hagymát , fokhagymát, a karikára vágott citromot egy kevés csipős paprikát és mézet.Felöntöm a borral és készre párolom. Amikor a hal kész van (fedő nélkül is pár perc )kiveszem a serpenyőböl és a mártást besürítem kevés étkezési keményítővel, ami elhagyható.

Tanácsok:
Köretnek sima rizst szoktunk csinálni. Ezt a receptet érdemes kipróbálni mert nagyon egyszerű egészséges és finom. Legelőször a férjem készítette meglepetésből , azóta együtt csináljuk:).

Elkészítési idő: 25 perc

A receptet beküldte: mmanoka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Házi halkonzerv » Keszeg avas szalonnával » Kecsege magyarosan » Krémsajtos hal
» Lazactatár krémsajttal » Kocsonyás hal » Töltött hal Karcsi módra » Lazac roston
» Fűszervajas fogas nyárson » Szusi » Finn füstölt halleves » Fokhagymás busa
» Halleves horvát módra » Haltekercs kapormártással » Harcsafilé citromos panírban » Kiniand halas receptje


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.