Tutireceptek.hu fejléc

Hal pikáns mártásban recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1kg hal (ponty, amur)
10dkg vaj
1dl tejföl
2 evőkanál reszelt torma


Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, kibelezzük, megmossuk, a belsejét megsózzuk és a halat egészben vajjal kikent tűzálló tálba tesszük. 10dkg olvasztott vajban elkeverünk 2 evőkanál reszelt tormát, a halra öntjük, meglocsoljuk a tejföllel és forró sütőben, egyszer-kétszer megforgatva, jól átsütjük.


A receptet beküldte: Skizosáj

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Jérce zöldbors-mártásban » Pikáns egytálétel » Pikáns borjúsült » Pikáns metélt palacsinta
» Pikáns karaj » Pikáns tojáskrém (update) » Pikáns rizses lencse » Sült halfilé sajtmártásban
» Karfiol fehér mártásban » Pikáns párizsi saláta » Pikáns húsos palacsinta » Rák tojásmártásban
» Pikáns tokány. » Pikáns rizsgombóc » Pikáns csirkefalatkák » Pikánsan pácolt csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.