Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hal pikáns mártásban recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1kg hal (ponty, amur)
10dkg vaj
1dl tejföl
2 evőkanál reszelt torma


Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, kibelezzük, megmossuk, a belsejét megsózzuk és a halat egészben vajjal kikent tűzálló tálba tesszük. 10dkg olvasztott vajban elkeverünk 2 evőkanál reszelt tormát, a halra öntjük, meglocsoljuk a tejföllel és forró sütőben, egyszer-kétszer megforgatva, jól átsütjük.


A receptet beküldte: Skizosáj

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns sonkasaláta » Pikáns sült bab » Pikáns palacsinta » Jérce zöldbors-mártásban
» Pikáns rizses lencse » Pikáns saláta » Pikáns, szeletben sült hús » Halszelet pikáns bundában
» Pikáns nyúlpörkölt » Pikáns szilvamártás » Pikáns halfilé » Pikáns szósz csirkéhez
» Hagymaleves pikánsan » Pikáns raguleves » Rák tojásmártásban » Pikáns francia hagymaleves


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.