Tutireceptek.hu fejléc

Hal pikáns mártásban recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1kg hal (ponty, amur)
10dkg vaj
1dl tejföl
2 evőkanál reszelt torma


Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, kibelezzük, megmossuk, a belsejét megsózzuk és a halat egészben vajjal kikent tűzálló tálba tesszük. 10dkg olvasztott vajban elkeverünk 2 evőkanál reszelt tormát, a halra öntjük, meglocsoljuk a tejföllel és forró sütőben, egyszer-kétszer megforgatva, jól átsütjük.


A receptet beküldte: Skizosáj

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulyka ínyenc mártásban » Pikáns narancsital » Pikáns zellersaláta » Pikáns tárkonyos máj
» Pikánsan pácolt csirkecomb » Gnocci olaszos mártásban » Pikáns zellerleves » Pikans izü sajtos langos
» Pikáns, párolt pulykaragu » Pikáns húsgombóc » Karfiol fehér mártásban » Pikáns sajtmártás
» Pikáns csirkefalatkák » Pikáns csirkemell » Mártásban sült csirke » Pikáns tojástorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.