Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hal pikáns mártásban recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1kg hal (ponty, amur)
10dkg vaj
1dl tejföl
2 evőkanál reszelt torma


Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, kibelezzük, megmossuk, a belsejét megsózzuk és a halat egészben vajjal kikent tűzálló tálba tesszük. 10dkg olvasztott vajban elkeverünk 2 evőkanál reszelt tormát, a halra öntjük, meglocsoljuk a tejföllel és forró sütőben, egyszer-kétszer megforgatva, jól átsütjük.


A receptet beküldte: Skizosáj

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkecomb mustármártásban » Pikáns leves » Pikáns rizses lencse » Pikáns gyümölcssaláta
» Pikáns metélt palacsinta » Pikáns narancsital » Pikáns csirkecomb. » Pikáns csirkemáj
» Hagymaleves pikánsan » Karfiol fehér mártásban » Pikáns halfilé » Pikáns sajtleves
» Pikáns vitaminbomba » Pikáns sonkatekercs » Pikáns marhaszelet » Pikáns leves pulykamellből


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.