Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Borjúsült pikáns mártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 szelet borjúkaraj
só, őrölt bors
2 evőkanál vaj
1 evőkanál olívaolaj
2 fej vöröshagyma
1 dl tej
2 kiskanál mustár
fél evőkanál curry

Elkészítés:
A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk. A vajat az olajjal egy serpenyőben felforrósítjuk, majd a húsokat mindkét oldalukon hirtelen pirosra sütjük. A lángot mérsékeljük, és oldalanként 6-7 perc alatt puhára pároljuk. A serpenyőből kivesszük és melegen tartjuk.
A zsiradékon a finomra vágott hagymát üvegesre fonnyasztjuk, sóval, borssal, curryvel, mustárral fűszerezzük, és a tejjel felengedjük. A húsokat beletesszük és átforrósítjuk.

Roppanósra gőzölt zöldségekkel, hajdinával kínáljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Amúr tormamártással » Pikáns borjúsült » Csirkemell sajtmártással » Pikáns raguleves
» Pikáns rizses lencse » Pulykamell pórémártással » Pikáns párizsi saláta » Pikáns túrós palacsinta
» Tökgombóc kapormártással » Pikáns gyömbéres csirke » Nyúlgerinc borókamártással » Pikáns tojáskrém (update)
» Pikáns húsgombóc » Pikáns gesztenyetorta » Pulykamell sajtmártással » Pikáns sajtmártás


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.