Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Halacskás halpástétom recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
50 dkg krumpli
1 kis tonhalkonzerv
2 evőkanál tejföl
kis mustár

bors
néhány csemegeuborka
1 olívabogyó

Elkészítés:
A krumplit hajában megfőzzük, majd lehűtjük, megpucoljuk. Villával törjük össze, majd adjuk hozzá a tonhalat, a tejfölt, sózzuk, borsozzuk, esetleg egy kis citromlével is ízesítjük. Egy lapos, ovális tálra halat formázunk a masszából, majd a felkarikázott uborkával pikkelyeket rakunk, az olivabogyóból pedig szemet csinálunk a halacskás halpástétomunknak.


A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halpástétom » Bajai halászlé » Garnélás zöldségcurry » Afrikai harcsa fehérborban
» Fűszeres hal » Zöldséges halfilé » Töltött pontyfilé » Firenzei halfilé
» Tejszines hal sajttal » Firenzei hal » Mediterán lazacfilé » Baconnal sült hal
» Lerakott harcsa » Tonhallal töltött paprika » Rácponty » Fokhagymás hal


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.