Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Halpástétom recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 doboz olajos szardínia, 1 csokor zöldhagyma, l evőkanál vaj vagy margarin, 2 evőkanál darált dió, l evőkanál paradicsom püré, kevés só.

Elkészítés:
A szardínia olajos levét leöntjük, a halat villával összetörjük. A zöldhagymát apróra vágjuk és a vajon megpároljuk. Levesszük a tűzről, összekeverjük a hallal, a dióval, a paradicsom pürével, és ízlés szerint sózzuk.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halacskás halpástétom » Sült lazac másképpen » Töltött hal Karcsi módra » Sushi-variációk
» Apatini káposztás harcsa » Pikáns halfilé » Halfalatok joghurtdippel » Rizsen sűlt hal
» Fokhagymás süllő » Fenyőmagos lazacfilé » Ponty oroszosan » Fűszervajas fogas nyárson
» Lazac roston » Tonhalkoktél » Pontyderék lengyelesen » Zöldfűszeres tengeri hal


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.