Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Halászlé, ahogy én tanultam recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
hal, hagyma, fokhagyma, halászlé kocka, paprika, paradicsom, pirospaprika, pár csepp citrom.

Elkészítés:
Minden kg halhoz 20 dkg hagymát számolva, 2 fej fokhagymával, paprikával paradicsommal halászlé kockával alaplevet készítek. Puhára főzöm, majd passzírozom, én nem teszem bele a fejet, farkat, mert akkor nem lehet használni a botmixert, ami pedig jelentősen megkönnyíti a feladatot. Halat előzőleg besózom, majd a passzírozott alaplevet a hallal erős lángon 30 percig főzöm, a összefőzés kezdetekor teszem bele a kb. 4-5 liternyi mennyiséghez a 6-8 teáskanálnyi pirospaprikát, 1-2 csepp citromlevet, mert akkor nem fő szét a hal.

Tanácsok:
Tuti recept, és általában dicsérni szokták, még az is akitől tanultam.. :)

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Marott


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hókifli, ahogy én csinálom » Halászlé Ricsi módra » Pontyhalászlé egyszerűen » Hókifli, ahogy én tudom
» Tiramisu ahogy én készítem » Tégy ahogy a kedved engedi » Korhely-halászlé » Kuglóf ahogyan én szeretem
» Tofu ahogy én csinálom » Muffin halászleve » Tiramisu ahogy én csinálom » Martini ahogy én csinálom
» Paksi halászlé original » Bajai halászlé » Pizza, ahogy én készítem » Ahogy én készítem a nyulat


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.