Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Fajszi halászlé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Fél kg apróhal,
fél kg nagyobb hal (ponty,
harcsa,
kecsege stb),
5 dkg zsír,
3 nagy fej hagyma,
1 ek paprika,
só,
halászlétészta.

Elkészítés:
A bográcsban felhevítem a zsírt, a hagymát apróra vágom és a zsírban megpirítom, meghintem a paprikával, és felengedem kb 3 liternyi vízzel. Mikor forr, beleteszem az apróhalat és háromnegyed órán át időnként rázogatva főzöm. Áttöröm, leszűröm, sózom és lében megfőzöm a halszeleteket.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bácskai halászlé » Dunai halászlé » Halászlé egyszerüen » Halászlé (bajai módon)
» Korhely-halászlé » Paksi halászlé original » Balatoni halászlé 1. » Murai halászlé
» Pontyhalászlé egyszerűen » Muffin halászleve » Halászlé » Bajai halászlé
» Halászlé másképp » Pontyhalászlé » Korhely halászlé pontyból » Halászlé Ricsi módra


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.