Tutireceptek.hu fejléc

Bácskai halászlé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
2-2 szelet harcsa,
ponty,
kecsege,
csuka,
30-40 dkg apró hal,
3 fej vöröshagyma,
1 zöldpaprika,
1 paradicsom,
1 dl bor,
paprika,
só,
1 cseresznyepaprika

Elkészítés:
A megtisztított apró halat felteszem kb. 1 órára hideg vízbe főni. Ezalatt egy nagyobb edényben felteszem az apróra vágott hagymát és a halszeleteket. Az apró halakat áttöröm és a levével együtt beleteszem a halszeletes edénybe. Forráskor hozzáadom a felkarikázott paprikát, paradicsomot, a bort és megsózom. Mikor majdnem kész, akkor teszem bele a törött paprikát. Kifőtt metélttésztával tálalom.


A receptet beküldte: zsolti & yoda(F. bulldog)


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Muffin halászleve » Bácskai rizses hús » Balatoni halászlé 1. » Bácskai legényfogó
» Bácskai- krémes » Bácskai almáslepény » Dunai halászlé » Korhely halászlé pontyból
» Halászlé Ricsi módra » Bajai halászlé » Murai halászlé » Halászlé egyszerüen
» Korhely-halászlé » Bácskai füstölt spagetti » Bácskai rizseshús » Rizses gomba bácskai módra


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.