Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Bácskai halászlé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
2-2 szelet harcsa,
ponty,
kecsege,
csuka,
30-40 dkg apró hal,
3 fej vöröshagyma,
1 zöldpaprika,
1 paradicsom,
1 dl bor,
paprika,
só,
1 cseresznyepaprika

Elkészítés:
A megtisztított apró halat felteszem kb. 1 órára hideg vízbe főni. Ezalatt egy nagyobb edényben felteszem az apróra vágott hagymát és a halszeleteket. Az apró halakat áttöröm és a levével együtt beleteszem a halszeletes edénybe. Forráskor hozzáadom a felkarikázott paprikát, paradicsomot, a bort és megsózom. Mikor majdnem kész, akkor teszem bele a törött paprikát. Kifőtt metélttésztával tálalom.


A receptet beküldte: zsolti & yoda(F. bulldog)


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bácskai Vőlegényfogó » Pontyhalászlé egyszerűen » Halászlé (bajai módon) » Pontyhalászlé
» Halászlé Ricsi módra » Paksi halászlé original » Bácskai rizseshús » Halászlé másképp
» Halászlé egyszerüen » Dunai halászlé » Bácskai füstölt spagetti » Bácskai gombócleves
» Bácskai- krémes » Murai halászlé » Bácskai legényfogó » Bácskai csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.