Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hamis vesevelő recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 nagy fej hagyma
3 evőkanál zsemlemorzsa
friss petrezselyemzöld
kevés ételízesítő
őrölt bors
5 dkg élesztő
2-3 tojás
kevés olaj

Elkészítés:
Az élesztőt egy csésze langyos vízben feloldom. Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megdinsztelem, beleszórom az apróra vágott zölpetrezselymet. Rászórom a zsemlemorzsát, kicsit átforgatom, és beleöntöm az élesztős vizet. Őrölt borssal és ételizesítővel ízesítem. Ha besűrűsödött, 2-3 felvert tojást teszek hozzá, és lazára sütöm. Friss kenyérrel, zöldpaprikával nagyon finom, de én töltött burgonya töltelékének is fel szoktam használni.


A receptet beküldte: ostkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamis mézes puszedli » Hamis aranygaluska » Hamis stiriai metélt » Hamis májgaluska
» Hamis majonéz » Hamis gulyás leves » Hamis marcipán 1. » Hamis majonéz másként
» Hamis marcipán kocka » Hamis marcipán » Hamis túróslepény » Kishamis
» Tökleves (hamis húsleves) » Hamis somlói » Hamis rétes túróval » Hamis túros


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.