Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hercegnőburgonya sajttal gazdagítva recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50 dkg rózsaburgonya
15 dkg reszelt trappista sajt
1 dl tejszín
3 tojás sárgája

őrölt fehérbors
gyömbér
szerecsendió

Elkészítés:
A krumplit meghámozom, felkockázom, sós vízben puhára főzöm. Leszűröm, burgonyanyomóval áttöröm. Hozzáadom a reszelt sajtot, a tejszínt, a vajat és a fűszereket, villával alaposan összedolgozom, ízlelem, ha kell, utána fűszerezem.

A burgonyapüré szerű masszát habzsákba töltöm, sütőpapírral bélelt tepsibe kis gúlaszerű halmokat nyomok belőle. 200-210 fokosra előmelegített sütőben aranybarnára sütöm.Recept: Nanasnani

Tanácsok:
Frissen, melegen tálalom sültek, párolt húsok, de halak köreteként is kiváló.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott káposzta juhsajttal » Csicsóka gomolyasajttal » Pangásius márványsajttal » Sajttal töltött falatkák
» Sajttal sütött burgonya » Sült tonhal sajttal » Nagy sajttál » Kacsamell sajttal, almával
» Sült tök sajttal » Zöldpaprika sajttal » Sajttal töltött körte » Cukkinipuffancs sajttal
» Juhsajttal töltött paprika » Hercegnőburgonya » Sütőtökkrémleves sajttal » Sajttál


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.