Tutireceptek.hu fejléc

Holland csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db csirkecomb,
10 dkg sajt (parmezán vagy füstölt),
szerecsendió,
2 dl tejföl,
só,
bors.

Elkészítés:
A csirkecombok bőrét fellazítom és megtöltöm a reszelt sajttal, amibe előzőleg kevés sót és szerecsendiót tettem.
Kivajazott tűzálló tálba teszem, sózom, borsozom és ropogósra sütöm.
Sütés után a maradék sajtot (ha marad, de az sem baj ha nem) a tejföllel összekeverem, kevés sót és szerecsendiót teszek bele és a megsült csírkére öntöm.
Addig sütöm, amíg a sajt ráolvad a tetejére.
Burgonyapürével körítem.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Napsugár csirkemell » Tarka csirkés tészta » Citromos-tejfölös csirke » Zöldbabos csirkeragu
» Mediterrán csirkemell » Házi csirkemájkrém » Hamis vadas csirkemell » Sajtkrémes-csirkés muffin
» Füstölt sajtos csirkemell » Sűtőtökös csirkemell » Mexikó csirkesaláta » Marokkói csirkeleves
» Tojásos csirkemell » Lecsós csirkemell egytál » Kijevi csirke » Telkibányai csirkenyársak


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.