Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Holland csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db csirkecomb,
10 dkg sajt (parmezán vagy füstölt),
szerecsendió,
2 dl tejföl,
só,
bors.

Elkészítés:
A csirkecombok bőrét fellazítom és megtöltöm a reszelt sajttal, amibe előzőleg kevés sót és szerecsendiót tettem.
Kivajazott tűzálló tálba teszem, sózom, borsozom és ropogósra sütöm.
Sütés után a maradék sajtot (ha marad, de az sem baj ha nem) a tejföllel összekeverem, kevés sót és szerecsendiót teszek bele és a megsült csírkére öntöm.
Addig sütöm, amíg a sajt ráolvad a tetejére.
Burgonyapürével körítem.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott csirke juhtúróval » Húsvéti töltött csirkemell » Bajor csirkecomb » Toszkán csirke
» Csirkemáj baconszalonnában » Kínai csirke » Csirkés csusza » Répás, töltött csirkecomb
» Fokhagymás rakott csirke » Csirkés-olivás táska » Csirke zezsua módra » A Lászlók csirkemájasa
» Indiai csirkemell » Csirkecombok "Toros"-módra » Fincsi csirkemell » Besameles csirke


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.