Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hortobágyi rakott tészta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 nagy fej hagyma
30-40 dkg darált hús
1 dl olaj
pirospaprika
1 paradicsom

2-3 dl tejföl
étkezési keményítő
50 dkg fodros nagykocka tészta

Elkészítés:
A darált húsból a szokott módon pörköltet készítünk, majd a tejföllel és az étkezési keményítővel behabarjuk. A tésztét kifőzzük, majd összekeverjük a hússal. Tűzálló tálba öntjük, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben megsütjük.

Tanácsok:
Sokkal egyszerűbb, mint a hortobágyi húsos palacsinta, de az ízvilág ugyanaz.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bacon-ös rakott csirkemell » Gombás rakott hús » Rakottas zöldbab » Babos rakottkarfiol
» Maradékból rakott tészta » Barackos rakott csirkemell » Rakott zsemle » Gofri tészta
» Húsos tészta » Rakott őszibarack » Kukoricás tésztasaláta » Sonkás karalábés tészta
» Virslis tészta » Joghurtos tésztasaláta.. » Tojásos rakott karfiol » Brokkolis tészta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.