Tutireceptek.hu fejléc

Hortobágyi rakott tészta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 nagy fej hagyma
30-40 dkg darált hús
1 dl olaj
pirospaprika
1 paradicsom

2-3 dl tejföl
étkezési keményítő
50 dkg fodros nagykocka tészta

Elkészítés:
A darált húsból a szokott módon pörköltet készítünk, majd a tejföllel és az étkezési keményítővel behabarjuk. A tésztét kifőzzük, majd összekeverjük a hússal. Tűzálló tálba öntjük, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben megsütjük.

Tanácsok:
Sokkal egyszerűbb, mint a hortobágyi húsos palacsinta, de az ízvilág ugyanaz.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Temesi rakott csülkös » Sajtos rakott burgonya » Klasszikus rakott karfiol » Rakott keksz
» Rakott kel gombával » Rakott csirkemáj » Kínai csirkés üvegtészta » Piskóta alaptészta
» Szines zöldségrakottas » Diós habos rakott kifli » Csőben sült tészta » Töltött olasz tésztahajók
» Rakott kel sajttal » Pizzatészta /nagyon finom/ » Olasz pizzatészta » Túrós rakott spagetti


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.