Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hortobágyi rakott tészta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 nagy fej hagyma
30-40 dkg darált hús
1 dl olaj
pirospaprika
1 paradicsom

2-3 dl tejföl
étkezési keményítő
50 dkg fodros nagykocka tészta

Elkészítés:
A darált húsból a szokott módon pörköltet készítünk, majd a tejföllel és az étkezési keményítővel behabarjuk. A tésztét kifőzzük, majd összekeverjük a hússal. Tűzálló tálba öntjük, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben megsütjük.

Tanácsok:
Sokkal egyszerűbb, mint a hortobágyi húsos palacsinta, de az ízvilág ugyanaz.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott tészta. » Rakott, bundás csirkecomb » Húsos rakott kelbimbó » Túrós tészta sütve
» Gombás rakott csibehús » Rakott pecsenye » Sajtos rakott csirkemell » Rakott savanyúkáposzta
» Almás rakott zsemle » Diós tészta-sósan » Zöldséges rakott krumpli » Békacombok sörtésztában
» Halfilével rakott krumpli » Rakott krumpli saját módra » Vega pörkölt tésztával » Rakott Ziti


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.