Tutireceptek.hu fejléc

Hortobágyi rakott tészta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 nagy fej hagyma
30-40 dkg darált hús
1 dl olaj
pirospaprika
1 paradicsom

2-3 dl tejföl
étkezési keményítő
50 dkg fodros nagykocka tészta

Elkészítés:
A darált húsból a szokott módon pörköltet készítünk, majd a tejföllel és az étkezési keményítővel behabarjuk. A tésztét kifőzzük, majd összekeverjük a hússal. Tűzálló tálba öntjük, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben megsütjük.

Tanácsok:
Sokkal egyszerűbb, mint a hortobágyi húsos palacsinta, de az ízvilág ugyanaz.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott túrós derelye » Zöldséges rakottkel » Leveles-vajas tészta » Rika gyors húsos tésztája
» Karfiolos rakottas » Spenótos spagetti tészta » Tésztában sült vagdalt » Egyszerű sajtkrémes tészta
» Sajtos rakott cukkini » Rakott juhtúrós laska » Csirkeragu sajttésztában » Putnoki tészta
» Lecsós rakott burgonya » Tejszínes gombás teszta » Habos rakottas » Rakott krumpli saját módra


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.