Tutireceptek.hu fejléc

Hortobágyi rakott tészta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 nagy fej hagyma
30-40 dkg darált hús
1 dl olaj
pirospaprika
1 paradicsom

2-3 dl tejföl
étkezési keményítő
50 dkg fodros nagykocka tészta

Elkészítés:
A darált húsból a szokott módon pörköltet készítünk, majd a tejföllel és az étkezési keményítővel behabarjuk. A tésztét kifőzzük, majd összekeverjük a hússal. Tűzálló tálba öntjük, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben megsütjük.

Tanácsok:
Sokkal egyszerűbb, mint a hortobágyi húsos palacsinta, de az ízvilág ugyanaz.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros rakott csirkemell » Nagyapó kedvenc tésztája » Baconos krumplistészta » Gombás rakott kifli
» Kínai tészta 10 perces » Fűszeres rakott gomba » Rakott cukkini karikák » Mozarellás tésztasaláta
» Tésztaétel 15 perc alatt » Kelt tészta! » Zöldséges-tejszines tészta » Szardíniás tészta
» Zöldséges rakott csirke » Sült tészta pulykahússal » Rakott Brassói » Zöldséges rakott burgonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.