Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Huszita harci eledel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40dkg sertéshús
3ek. olaj
2 fej hagyma
10dkg virsli
10dkg csiperkegomba
20dkg sertésmáj
3ek. csipős kecsöp
sima liszt, só, bors,köménymag

Elkészítés:
A húst vékony csikokra szeleteljük, megsózzuk, borsozzuk, majd forró olajon megsütjük. Hozzáadjuk a durvára vágott hagymát, a felkarikázott virslit, a gombát és a felszeletelt májat.Egy kevés liszttel megszórjuk, felöntjük vizzel, és hozzáadjuk a kecsöpöt.Az egészet puhára pároljuk, és ha kell izlés szerint fűszerezzük még. Ha elkészült, tányérra rakjuk, a tetejére hagymakarikákat teszünk,és sült krumplival kináljuk.


A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Inkák ősi eledele » Szegények eledele » Rántott szelet ananásszal » Sajtos pulykamell
» Rizs darát bárányhússal » Orsi vagdalt » Virsli batyuban » Húsgombócok curry szószban
» Édes-savanyú csirkemell » Vagdalthus muffin » Libamájjal töltött gomba » Karaj besamelmártással
» Aszaltszilvás pulykakuglóf » Fügés sertéskaraj » Kínai töltött kacsa » Sertéshava római tálban


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.