Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kolozsvári káposzta 2 recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg sertés lapocka
2 nagyobb fej vöröshagyma
olaj
kk füszerpaprika
1 kg savanyúkáposzta
mk majorána (mokkáskanál)
mk örölt kömény
mk örölt babérlevél

bors
10 dk rizs

tejfől

Elkészítés:
A hagymát apróra vágva meg dinszteljük, olajon majd a füszereket sorban beletesszük és felengedjük, fél liter vízzel, majd az apróra vágott húst is beletesszük, 30-35 percig főzzük, majd ha kell a savanyúkáposztát kissé elvágjuk és le mossuk utánna ezt is bele tesszük, majd 1 órái nagyon lassú lángon fözzük, most a megmosot rizst is hozzáadjuk, és ha felfort a villanytüzhelyet ki is kapcsoljuk.
A párában meg fől a rizs.

Forrón tálaljuk tejfelel.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltöttkáposzta másképpen » Sültcéklás savanyúkáposzta » Káposzta vadász módra » Rántott kelkáposztám
» Tojással töltött káposzta » Rántott káposztaszeletek » Disznótoros káposzta. » Rakott káposztás kocka
» Káposztás tarja » Kelkáposzta leves » Káposztás rúd » Almás vöröskáposzta
» Isteni káposztasaláta » Finom káposztás pogácsa » Rakott káposzta juhsajttal » Disznóhús káposztával


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.