Tutireceptek.hu fejléc

Ízes hús kavalkád recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg sertés oldalas,
60 dkg sertés szűzpecsenye,
60 dkg pulykamell filé,
őrölt köménymag,
darált bors,
só,
vöröshagyma,
fokhagyma,
paprika,
paradicsom

Elkészítés:
Vágjuk tízdekás darabokra az oldalast, majd fűszerezzük be őrölt köménnyel, zúzott fokhagymával,
sóval és darált borssal. Hasonlóan fűszerezzük be a sertés szüzet és a pulykamellet is.
Tegyük a húsokat egy nagy tepsibe, tegyünk mellé pár szem félbevágott vöröshagymát, és fokhagymát,
egy-egy szem paradicsomot és paprikát. Öntsünk alá egy pohárnyi vizet, fedjük le alufóliával,
majd forró sütőben pároljuk körülbelül egy órán keresztül. Ha a pecsenyék már megpuhultak,
vegyük le a fóliát a tétjéről, és süssük pirosra.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás májkavalkád » Brokkoli színkavalkáddal » Céklás fasírt » Sonkás rakott rétes
» Filézett mexikói csirke » Pulykaropogós » Alföldi káposztás csülök » Kolozsvári rakott kacsa
» Székely sertéscsülök » Lecsós libacomb » Alföldi füstölt disznósajt » Káposztával sült karaj
» Akbari birka-pulao » Almás csirke II. » Gombás zúzaragu » Osso bucco


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.