Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászos tokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertés lapocka
1 fej vöröshagyma
pár szem ecetes uborka
kolbász

fűszerpaprika
1 teáskanál paradicsom püré
1-2 gerezd fokhagyma
bors

Elkészítés:
A hagymát megfonyasztjuk, rárakjuk a húst, fűszerezzük és kicsit megpirítjuk (de nem égetjük le). Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Amikor félpuha hozzáadjuk a fűszerpaprikát és a paradicsom pürét. Beletesszük a karikákra vágott uborkát és a kolbászt (azt is feldarabolva) és készre főzzük.

Tanácsok:
Az uborkát és a kolbászt a főzés vége előtt 10 perccel érdemes hozzátenni.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: lufi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás savanyu tokány » Sertéstokány » Karfiolos pulykatokány » Erdélyi sertéstokány
» Tokány-mokány » Húsos zöldségtokány » Kolbászos lecsó egyszerűen » Zöldséges tokány
» Zöldcitromos marhatokány » Kolbászos krumplitekercs » Cukkinis tokány rizzsel » Stroganoff szárnyas tokány
» Zöldborsós pulykatokány » Római tokány » Gombás-kolbászos tészta » Gundel-tokány


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.