Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kolbászos tokány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg sertés lapocka
1 fej vöröshagyma
pár szem ecetes uborka
kolbász

fűszerpaprika
1 teáskanál paradicsom püré
1-2 gerezd fokhagyma
bors

Elkészítés:
A hagymát megfonyasztjuk, rárakjuk a húst, fűszerezzük és kicsit megpirítjuk (de nem égetjük le). Felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Amikor félpuha hozzáadjuk a fűszerpaprikát és a paradicsom pürét. Beletesszük a karikákra vágott uborkát és a kolbászt (azt is feldarabolva) és készre főzzük.

Tanácsok:
Az uborkát és a kolbászt a főzés vége előtt 10 perccel érdemes hozzátenni.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: lufi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldcitromos marhatokány » Csikós-tokány1 » Kolbászos krumplileves » Debreceni tokány
» Fokhagymás vaddisznótokány » Erdélyi tárkonyos tokány » Székelytokány egyszerűen » Gombás-kolbászos tészta
» Marhatokány burgundi módra » Gyümölcsös Csirketokány » Kolbászos-sajtos buci » Kapribogyós sertés-tokány
» Majorannás marhatokány » Kolbászos batyu » Zöldséges tokány cserépben » Sonkás-kolbászos tészta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.