Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás bab recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1. fej édes káposzta
fél kg tarka bab
fűstölt csűlök
bors
paprika
delikát
2-3, kanál liszt
kicsi zsir (rántásnak)
izlés szerint ecet
foghagyma


Elkészítés:
előző este vizre teszem a babot, reggel oda ,rakom a fűstölt csűlökkel eggyűtt, mikor majdnem kész ,késsel össze vágott káposztát rakom bele ,közben csinálom a rántást ,mikor szép barna ,bele kavarom a fűszereket,ill, foghagymát. ha meg főtt a bab és a káposzta ,bele öntöm a rántást ,1-2.percig kutyulom és ízlés szerint só ecet ,és kész
Jóétvágyat kivánok

Tanácsok:
este be kell ásztatni a csűlköt ,és a babot is.
van aki tejföllel még meg dobja a levest a végén

Elkészítési idő: 2 perc

A receptet beküldte: editke62


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás bableves » Káposztás kocka, cvekedli » Káposztás vitamin saláta » Káposztás pogácsa1
» Kel káposztástészta » Káposztás nokedli » Alföldi káposztás csülök » Kelkáposztás csirkemell
» Káposztás hús » Tökmagos káposztasaláta » Káposztás burgonya » Savanyú káposztás apróhús
» Káposztás pogácsa-finom » Savanyúkáposztás hús » Káposztás libafarhát » Káposztás lepény


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.