Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás bab recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1. fej édes káposzta
fél kg tarka bab
fűstölt csűlök
bors
paprika
delikát
2-3, kanál liszt
kicsi zsir (rántásnak)
izlés szerint ecet
foghagyma


Elkészítés:
előző este vizre teszem a babot, reggel oda ,rakom a fűstölt csűlökkel eggyűtt, mikor majdnem kész ,késsel össze vágott káposztát rakom bele ,közben csinálom a rántást ,mikor szép barna ,bele kavarom a fűszereket,ill, foghagymát. ha meg főtt a bab és a káposzta ,bele öntöm a rántást ,1-2.percig kutyulom és ízlés szerint só ecet ,és kész
Jóétvágyat kivánok

Tanácsok:
este be kell ásztatni a csűlköt ,és a babot is.
van aki tejföllel még meg dobja a levest a végén

Elkészítési idő: 2 perc

A receptet beküldte: editke62


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás krumplifasírt » Káposztasali » Káposztás parasztsaláta » Káposztás rántotta..
» Káposztás pacal » Fehér és lilakáposztás » Káposztás csülök » Káposztás csülökragu
» Káposztasaláta majonézzel » Reszelt káposztasaláta » Húsos káposztás palacsinta » Káposztás hús
» Kelkáposztás lasagne » Káposztás kacsa » Káposztás kocka, cvekedli » Savanyú káposztás apróhús


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.