Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás gombóc... recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
Töltött káposzta- már elkészítve.

Elkészítés:
Családi recept:

A töltött káposzta mikor már csak a végén apró káposzta marad, meg némi husi, mert a töltelék előbb fogy el, akkor szoktam alkalmazni.

Kelt tésztát készítek, mikor jól megkelt, rászaggatom szépen sorban a tetejére egy olajozott evőkanállal. Lefedem és a káposzta gőzében kb. 5 perc alatt kész is lesz.
Teljesen átveszi az ízét. Jobb, mint a knédli!!

Természetesen lehet direktbe is készíteni, nem kell a maradékra várni.

Tanácsok:
Én mindig annyit készítek a gombócból amennyit éppen elfogyasztunk, bár melegítve is finom.

A kelt tészta, sima, mintha lángos készítenél.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: Seherezádé meséi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás pogácsa » Káposztás oldalas kuktában » Tökmagos káposztasaláta » Káposztás nokedli
» Savanyúkáposztás metélt » Káposztás tekercs » Kelkáposztás krumplileves » Káposztasaláta paleo módon
» Káposztás sztrapacska » Káposztás malachús » Amerikai káposztasaláta » Káposztás csirke
» Olcsó káposztás rétes » Káposztás csülök » Csuka káposztásan » Káposztás lángos


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.